Ülkeler

Mevki

Kyriakos Papadopoulos

23 şubat 1992 duğumlu Yunan futbolcu Kyriakos PapadopoulosYunan futbolunuiYunanistan takımlarından o
Olympiakos altyapısında yetişti.

Savunmanın ortasında görev alan genç yetenek performansıyla kısa sürede avrupa takımlarının kıskacına girdi.

2010 yılında Schalke 05 Paf takımına transfer olan Kyriakos, kısa sürede savunmadaki hünerlerini göstererek A takıma kadar yükseldi.

Defansif özelliklerine bakıldığında geleceğinin çok parlak olduğu aşikar. Dikkatimizi çeken ilk özellikleri; markaj, top kapma, kafa ve uzun taçlar,kademe anlalayışı ve fizik yapısı ile her takımın kadrosunda bulundurmak isteyeceği bir oyuncu ve üstelik 20 yaşında.



Kyriakos'un yaşına göre olgun kişiliği dikkat çekiyor. Her defansif oyuncu biraz agresif hatta çirkef olmalıdır. Mücadeleyi bırakmamalıdır. Bu yüzden Papadopulos'un "Agresiflik" özelliği sizi yanıltıya düşürüp oyuncudan soğutmasın. Bu kısımda öne çıkan bir çok özelliği var.

Cesaret, çalışma azmi, kararlılık, konsantrasyon, pozisyon alma, sezme, söz geçirme ve takım oyunu bunların başlıcalarıdır. Zihinsel özellikleri yüksek olan bir oyuncu genellikle takımın kaptanlığına adaydır. Papadopulos' un genç yaştaki bu yapısı onu geleceğin en önemli kaptanlarından biri yapabilir, yeter ki siz ona değer verin; karşılığını alacağınıza teminat verebilirim.

Kyriakos'un bu kısımdaki özelliklerini tek tek ele almak gerekirse, bu oyuncu mücadeleyi bırakmayan, çalışkan, kararlı, topu elde etmek için nerede durması gerektiğini bilen, rakibin topu nereye kullanacağını iyi tahmin eden bir takım oyuncusu.

Papadopulos, bir defansa göre oldukça çevik, hızlı ve çabuk hızlanabilen bir oyuncu. Bu kısımda doğal formuda gerçekten dikkatleri hemen üzerine çekiyor; kolay kolay sakatlanmayan bir defansı kim istemez ?.. Gücü onun mevkisi gereği yüksek olması gereken bir özellik olduğu için üzerinde çok durmaya gerek yok... Oyuncunun fiziksel özelliklerini tek kelimeyle özetleyeceksek "Mükemmel" demek yeterli olur.

Kaynak : scoutsoccer.blogspot.com





0 yorum: